Om

Kennel Keep Working driver ett lite oppdrett. Tidligere av border collie (har nok hatt vårt siste kull av border collie) og golden retriever av jaktlinjer. Vi holder til på Melhus, 2 mil sør for Trondheim. Vårt fokus er å skape friske, gode arbeidende hunder. Alle hundene er inneboende sammen med oss, og er en del av familien. Pr idag har vi følgende hunder i hus; Bea - tricolor border collie. My Trusted Friend Get Me - brun mottled border collie. Keep Working Action Oy, svart/hvit border collie, som er av eget oppdrett. Vårvindens Nunu, golden retriever av jaktlinjer


Bea, GetMe og Oy er nå pensjonist og nyter livets gode dager. 

Get Me og Oy er trent på sau 

Nunu trener og konkurreres med i agility, og trenes også i retrieverjakt. Hvem er vi?

Janniche Rynning, 47 år, gift med Roger. Driver til daglig JaRo`s Hund som forhandler Vom & Hundemat, Back on Track, Galican agilityutstyr og Isbjørn Hundetepper m.m. Janniche er den som trener og konkurrerer med Nunu i agility og trener Nunu i retriever jakt. Er godkjent NKK Trinn I instruktør, NKK Trinn II agility instruktør, og godkjent figurant for mentaltesting av hund. Har i tillegg sittet 3 år (2017-2019) i landslagsledelsen for det norske agilitylandslaget sammen med leder Nina Bergersen. 


Roger Krogstad, 52 år, gift med Janniche - har 3 voksne barn og 7 barnebarn. Jobber hos ReMidt AS og er selvfølgelig endel av driften av JaRo`s Hund. Roger er den som trente og konkurrererte med GetMe i  agility. 

Ta gjerne kontakt med oss på post@jaroshund.no eller tlf Janniche 91895319 eller Roger 90964676