Kennel Keep Working

Kennel Keep Working driver ett lite oppdrett av border collie og golden retriever av jaktlinjer. Vi holder til på Melhus, 2 mil sør for Trondheim. Vårt fokus er å skape gode arbeidende hunder. Vi har stor fokus på helse - også mental helse. Alle hundene er inneboende sammen med oss, og er en del av familien. Pr idag har vi følgende hunder i hus; Bea - tricolor border collie. My Trusted Friend Get Me - brun mottled border collie. Keep Working Action Oy, svart/hvit border collie, som er av eget oppdrett. Vårvindens Nunu, golden retriever av jaktlinjer


Bea er nå pensjonist og nyter livets goder

GetMe, Oy og Nunu trenes og konkurreres med i agility.

Get Me og Oy er tent på sau 


Hvem er vi?

Janniche Rynning, 41 år, gift med Roger. Driver til daglig JaRo`s Hund som forhandler Vom & Hundemat, Back on Track, Arrak Outdoor, Julius K-9 og Isbjørn Hundetepper m.m. Janniche er den som trener og konkurrerer med Bea og Oy i agility - og trener Oy på sau. Er godkjent NKK Trinn I instruktør, NKK Trinn II agility instruktør, og godkjent figurant for mentaltesting av hund.


Roger Krogstad, 46 år, gift med Janniche - har 3 voksne barn. Jobber til daglig hos Envina IKS, Melhus og er selvfølgelig endel av driften av JaRo`s Hund. Roger er den som trener og konkurrerer med GetMe i agility og gjeterhundtrener henne.

Ta gjerne kontakt med oss på post@jaroshund.no eller tlf Janniche 91895319 eller Roger 90964676

Copyright © All Rights Reserved Kennel Keep Working 2012